Zien op zondag

Achtergrond

Zondag selectie - 8 januari

Elke zondag selecteren wij de mooiste programma's om het weekend mee af te sluiten. Voor vandaag zijn dat 'Planet Earth II', BankGiro Loterij nieuwjaarsconcert' en 'Andere tijden sport'.

Lees meer
Achtergrond

Zondag selectie - 1 januari 2017

Elke zondag selecteren wij de mooiste programma's om het weekend mee af te sluiten. Voor vandaag zijn dat 'Riphagen', 'Planet Earth II en 'Mijn naam was Kostas'.

Lees meer
Achtergrond

Zondag selectie - 18 december

Elke zondag selecteren wij de mooiste programma's om het weekend mee af te sluiten. Voor vandaag zijn dat twee concert-registraties en 'Kanarie in de kolenmijn.'

Lees meer
Achtergrond

Zondag selectie - 11 december

Elke zondag selecteren wij de mooiste programma's om het weekend mee af te sluiten. Voor vandaag zijn dat 'Studio sport', 'De monitor' en 'De muur'.

Lees meer
Achtergrond

Zondag selectie - 4 december

Elke zondag selecteren wij de mooiste programma's om het weekend mee af te sluiten. Voor vandaag zijn dat 'De kanarie in de kolenmijn', 'De muur' en 'De reünie'.

Lees meer
Achtergrond

Zien op zondag - 27 november

Elke zondag selecteren wij de mooiste programma's om het weekend mee af te sluiten. Voor vandaag zijn dat 'De verwondering', 'De reünie' en 'Podium Witteman'.

Lees meer
Achtergrond

Zien op zondag: 20 november

Elke zondag worden voor u de opvallendste of bijzonderste programma's geselecteerd. Wilt u weten welke dit zijn? Leest u dan snel verder.

Lees meer