TV Toen

Achtergrond

TV Toen: Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1972, het jaar van de serie Kunt u mij de...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: M*A*S*H

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1972, toen de wereld kennismaakte met comedyserie M*A*S*H.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Waku waku

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1989, toen Rob Fruithof Nederland kennis liet maken met Waku...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Help het zuiden, het is een ramp

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1995, het jaar van de tv-actie Help het zuiden.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Brideshead revisited

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1981, de tijd van de serie Brideshead revisited.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Onderweg naar morgen

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1994, naar de start van de soap Onderweg naar morgen.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: De eerste oudejaarsconferences

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1971, toen de oudejaarsconference zijn intrede deed op televisie.

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Centennial

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze keer gaan we terug naar 1979, toen in Amerika de serie Centennial werd gemaakt met...

Lees meer
Achtergrond

TV Toen: Kinderen voor kinderen

In de rubriek TV Toen biedt KRO Magazine wekelijks een terugblik op de tv-geschiedenis. Deze week gaan we terug naar 1980, toen de VARA begon met Kinderen voor kinderen.

Lees meer