Nieuws

Achtergrond

KRO Magazine viert de zomer

De zon schijnt, de bomen staan in volle pracht, overal bloeien bloemen die zoete geuren verspreiden. Het is zomer! De wereld straalt en het leven wordt vanzelf lichtvoetiger. “O wat...

Lees meer
Nieuws

Wie is te gast? 12 januari

Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, donderdag 12 januari, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'.

Lees meer
Achtergrond

Publiek gezocht voor Het Monitor Debat

Binnenkort gaat het nieuwe programma 'Het Monitor debat' van start en u kunt een uitzending bijwonen.

Lees meer
Nieuws

Vader van terrorist donderdagavond bij RTL Late night

Over een paar uur schuift er een bijzonder gast aan bij Humberto Tan in 'RTL Late night'; het is de vader van één van de aanslagplegers op de Parijse muziekzaal...

Lees meer
Nieuws

Wie is te gast? Woensdag 11 januari

Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, woensdag 11 januari, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'.

Lees meer
Nieuws

Wie is te gast? Dinsdag 10 januari

Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, dinsdag 10 januari, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'.

Lees meer
Nieuws

Acteur Dietz-Werner Steck (80) gestorven

De Duitse acteur Dietz-Werner Steck, bekend van de populaire show 'Tatort' is 31 december overleden. Hij vertolkte de rol van Ernst Bienzle. Dat maakte zijn familie maandag bekend.

Lees meer
Nieuws

Wie is te gast? Maandag 9 januari

Na een korte stop zijn de talkshows weer te zien op de tv. Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, maandag 9 januari, aanschuiven bij de talkshows...

Lees meer
Nieuws

Beck blijft op tv

De Zweedse detective 'Beck' is momenteel iedere zaterdag op tv, en dat blijft voorlopig zo. Op 4 februari volgt seizoen 6, seizoen 5 op, dat eindigt op 28 januari.

Lees meer