Bezorging

Tijdens de zomermaanden vallen er weer zes dubbeldikke nummers van KRO Magazine op uw deurmat. Gooi editie 24/25 tot en met 34/35 dus niet na één week weg!

Tot editie 22 (31 mei 2019) werd uw gids altijd op dinsdag bezorgd. Door een aanpassing in het bezorgmodel van PostNL kan het zijn dat uw gids vanaf juni voortaan op woensdag bij u op de mat valt. Wij begrijpen dat dit even wennen is. KRO Magazine blijft verder dezelfde vertrouwde gids die u van ons gewend bent.

Uw KRO Magazine wordt uiterlijk woensdag voor 18.00 uur bij u bezorgd.

Heeft u de gids niet ontvangen of is de gids beschadigd? Geef dit aan ons door met een bezorgklacht. Als u uw klacht voor maandag 17.00 uur doorgeeft, sturen wij u de gids gratis toe. Na maandag is het helaas niet meer mogelijk om u een nieuwe gids toe te sturen. Uw abonnement wordt dan kosteloos met één editie verlengd.

Als u een bezorgklacht doorgeeft, kunnen wij uw klacht ook doorgeven aan PostNL. Op deze manier wordt de postbezorging bij u in de buurt verbeterd.

Een bezorgklacht geeft u eenvoudig door via Mijn KRO Magazine.

Een bezorgklacht doorgeven via Mijn KRO Magazine kan alleen met een account voor Mijn KRO Magazine. U vindt hier meer informatie over het aanmaken van een account.