Introductie: de gezinnen van Een huis vol

Een gloednieuw seizoen van KRO-NCRV's 'Een huis vol' begint op vrijdag 23 december. Naast de oude vertrouwde families Adema en Baumgard is er een nieuw gezin toegevoegd: de Vinkjes. De familie Vink uit Den Haag bestaat uit moeder Willy, elf kinderen en acht kleinkinderen.

Familie Vink

Aan het hoofd van het gezin uit Den Haag staat moeder Willy Vink. Zij is alleenstaand en voedt haar elf kinderen (van twee verschillende partners) alleen op. Naast toegewijde moeder is ze ook trotse oma van maar liefst acht kleinkinderen. Haar vijf oudste kinderen zijn de deur uit, maar haar zes jongste wonen nog thuis. Van dit gezin kunnen we aankomend seizoen veel gezelligheid en een flinke dosis humor verwachten.

Een huis vol Familie Vink

Familie Adema

De familie Adema heeft vorig seizoen al meegedaan aan Een huis vol. Na de geboorte van hun eerste twee kinderen kregen ze een vierling. In totaal hebben ze nu zes meiden. Het is een uitdaging om als twee werkende ouders iedereen aandacht te geven. Dit seizoen hebben de vier jongste meisjes leren lopen en brabbelen en gaan we zien hoe Alex en Anne het hele gezin draaiende houden.

Een huis vol (uitz vanaf 23 december 2016) Familie Adema

Familie Baumgard

Chaos, humor en gezelligheid is iets dat we zeker zullen zien in het nieuwe seizoen, want de Surinaamse familie Baumgard doet weer mee. We volgen Eugene en Samantha Baumgard en hun dertien kinderen al sinds de start van het programma.

Een huis vol (uitz vanaf 23 december 2016) Familie Baumgard

EEN HUIS VOL, VANAF VRIJDAG 23 DECEMBER 2016, 19.00 NPO 1, KRO-NCRV

Tekst: Fabiola Eekhout, beeld: Roland J Reinders/KRO-NCRV