Wie is te gast? Dinsdag 10 januari

Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, dinsdag 10 januari, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'.

Zoals elke werkdag is het weer tijd voor een overzicht van de talkshow-gasten. Wie zit waar en waarover wordt er gesproken? Bekijk snel het overzicht van dinsdag 10 januari.
Morgen neemt Barack Obama afscheid na 8 jaar lang president van Amerika te zijn geweest. Alle talkshows besteden vanavond aandacht aan Obama.

De wereld draait door

Tafeldame

Vanavond wordt Matthijs van Nieuwkerk geholpen door journaliste Nynke de Jong

 Eelco Bosch van Rosenthal

De hoogtepunten en dieptepunten van Obama; Amerika-correspondent van het NOS journaal Bosch van Rosenthal zal ze allemaal belichten.

Bruno Giuntoli en Auke Kok

Wie is de beste voetballer? Neuer of Buffon? Journalist en voorstander van Neuer, Auke Kok, gaat samen met restauranthouder en voorstander van Buffon, Bruno Giuntoli, de discussie aan.

Het beste duet 7: Blaudzun

In deze rubriek worden er duetten gecreëerd met legendarische artiesten die overleden zijn. Hun stem wordt samen met een Nederlandse artiest en een speciale techniek weer tot leven gebracht. In de 7e editie zullen we singer-songwriter Blaudzun horen.

Muziek
Maarten Hogenhuis trio

Jazztalent Hogenhuis heeft begin januari een nieuw album uitgebracht met zijn eigen trio en brengt dat vanavond ten gehore.

RTL Late night

Rik van de Westelaken

Voor velen is hij bekend van het NOS journaal, maar de voormalig nieuwspresentator kreeg na zijn deelname aan Wie is de mol de smaak te pakken en besloot van NPO 1 naar amusementenzenders Net5 en SBS te verhuizen. Aanstaande donderdag is zijn debuut als quizmaster in 5 golden rings.

Peter Pannekoek, Jörgen Raymann, Roos Schlikker en Rick Nieman

Vanavond blikken cabaretiers Pannekoek, Raymann, journalist Nieman en columnist Schlikker geheel op eigen wijze terug op de twee termijnen van Obama.

Edsilia Romley

Met het nummer ‘Amazing grace’ en ‘At last’ brengt zangeres Romley een ode aan Barack Obama.

Mark van der Wel

De strenggelovige Henk K., die ervan verdacht wordt gruweldaden op zijn 19 kinderen te hebben gepleegd, moet morgen voor de rechter verschijnen. RTV Utrecht verslaggever Van der Wel praat ons bij over de zaak.

Jinek

Lars Duursma en Charles Groenhuijsen

Obama houdt vanavond zijn laatste speech als president. Maar wat maakte hem nou zo’n goede spreker? Veelgevraagd spreker Duursma en journalist Groenhuijsen komen dat vanavond bespreken.

Maxim Hartman en Henry Schut

Een strijd om op de cover van het tijdschrift Men’s Health te komen. Collega’s van de Eredivisie op vrijdag Hartman en Schut nemen het tegen elkaar op om deze plek te behalen. Wie ziet er over 6 maanden het meest aantrekkelijk uit?

Tekst: Fabiola Eekhout, beeld:(c) Corbis. All Rights Reserved. / NGC