Wie is te gast? 12 januari

Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, donderdag 12 januari, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'.

Zoals elke werkdag is het weer tijd voor een overzicht van de talkshow-gasten. Wie zit waar en waarover wordt er gesproken? Bekijk snel het overzicht van donderdag 12 januari.

De wereld draait door (19.00, NPO 1)

Freek de Jonge

Het doet de in Groningen geboren De Jonge pijn om zijn provincie ‘kapot te zien gaan’ door de gaswinning. Hij houdt zijn betoog bij Matthijs.

Evert ten Napel, Bas Ticheler, Andy Houtkamp

Ter ere van het vijftigjarige bestaan van ‘Langs de lijn’ komen boven genoemde verslaggevers te samen. Ze halen herinneringen op van de hoogtepunten van het radioprogramma.

Muziek

De muziek komt vandaag van Rob Klerkx & The Secret. Rob Klerkx is tevens drummer van de band Moke.

Antoinette Scheulderman

Scheulderman is de tafeldame voor donderdag 12 januari. Zij is journaliste en werkt onder andere voor LINDA en Volkskrant Magazine.

RTL Late night (22.30, RTL 4)

Vader terrorist Bataclan

U kon het eerder vandaag al lezen: de vader van één van de terroristen, die het gemunt hadden op bezoekers van muziekzaal Bataclan in Parijs, is vanavond te gast.

Rolf Winters en Renata Heinen

Winters en Heinen trokken met hun gezin de wereld over om vervolgens te gaan leven naast verborgen volkeren. Wat is het succes achter de documentaire die ze over deze reis maakten?

Jan Versteegh en Geraldine Kemper

De twee BNN-presentatoren doen hun zegje over het nieuwe seizoen ‘Proefkonijnen’. Welke gekke onderzoekjes krijgen ze voor hun kiezen?

Jinek (22.55, NPO 1)

Lodewijk Asscher

Als leider van de PvdA verklaart Asscher vanavond de linksere koers die de partij opgaat.

Jarno Cordia

Als professioneel ‘wingsuitvlieger’ reist Cordia de wereld over om van verschillende hoge gebouwen te springen. Waarom doet hij dit?

 

Meer gasten voor Jinek zijn op moment van schrijven helaas nog niet bekend.

 

Beeld: Annemieke van der Togt/BNN