Wie is te gast? Maandag 9 januari

Na een korte stop zijn de talkshows weer te zien op de tv. Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, maandag 9 januari, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Jinek'.

Zoals elke werkdag is het weer tijd voor een overzicht van de talkshow-gasten. Wie zit waar en waarover wordt er gesproken? Bekijk snel het overzicht van maandag 9 januari.

De wereld draait door

Tafelheer

Vanavond wordt Matthijs van Nieuwkerk geholpen door Tim Hofman.

Claudia de Breij

Ze verzorgde vorige jaar de nieuwjaarsconference vol humor. De Breij komt praten over haar conference en blikt terug op 2016.

Muziek
Call It Off

Aankomende week staat de band op Eurosonic Noorderslag in Groningen. Hun nieuwe album komt 20 januari uit, maar vanavond laten ze alvast hun single Scream your heart out horen.

RTL Late night

Dakota Fanning & Martin Koolhoven

De duistere film over de 19de eeuw, Brimstone, gaat vanavond in première in Amsterdam. Fanning speelt de hoofdrol en schuift vanavond aan met regisseur Koolhoven.

Ronnie Flex

Meteen weet hij in 2017 een nummer 1-hit te scoren. Hier houdt het niet op, want de rapper gaat op toernee met zijn band. Vanavond geven ze alvast een voorproefje.

Simone Kleinsma

Al veertig jaar zit ze in de wereld van Nederlandse musicals. Aanstaande donderdag wordt ze beloond voor haar inzet met de Oeuvre Award tijdens het Musical Awards Gala. Er wordt terug- en vooruitgeblikt.

Saskia van Werven

MS-patiënt Van Werven haar nieuwe jaar begon rooskleurig, maar werd al gauw grimmig. Hoewel ze trouwde met haar grote liefde, bleek ze uiteindelijk uitgeput te zijn door de strijd tegen MS. Ze heeft voor euthanasie gekozen en komt vertellen hoe ze haar laatste dagen beleeft.

Nicole Buch & Wim Perlot

De coldcase-kalender. Tv-maker Buch en voorzitter van het coldcase-platform Wimperlot hebben 1500 kalenders opgehangen in gevangenissen in de hoop dat de ze nu een boekje opendoen.

Jinek

Het is nog niet bekend waar de gasten over komen praten.

Emile Roemer

SP-leider Roemer, komt waarschijnlijk praten over de aanstaande verkiezingen.

Lucia Rijker

Voormalig wereldkampioen kickboksen Lucia Rijker komt waarschijnlijk praten over het programma Dream school waar ze de presentatie van doet.

Gerdi Verbeet

Oud-voorzitster van de Tweede Kamer Verbeet komt waarschijnlijk ook over de verkiezingen praten.

Tekst: Fabiola Eekhout, beeld: SBS – Elvin