Wie is te gast? 14 december

Wij laten u in één oogopslag zien wie er vanavond, woensdag 14 december, aanschuiven bij de talkshows 'De wereld draait door', 'RTL Late night' en 'Pauw'.

Zoals elke werkdag is het weer tijd voor een overzicht van de talkshow-gasten. Wie zit waar en waarover wordt er gesproken? Bekijk snel het overzicht van woensdag 14 december.

De Wereld Draait Door

Nico Dijkshoorn

Elke woensdag trakteert huisdichter Dijkshoorn op een gedicht.

Erben Wennemars

(Ex-)topschaatser Wennemars is de gastheer van de avond.

Sander van de Pavert

2016 is bijna ten einde. Daarom wordt er alvast teruggeblikt samen met de maker van LuckyTV, Van Der Pavert.

Jo goes hunting

Hij studeerde cum laude af aan het Conservatorium en heeft met zijn single al buitenlandse successen geboekt. Muzikant Jo goes hunting geeft een voorproefje van zijn nieuwe album.

Trijntje Oosterhuis

Het is altijd haar grote droom geweest om kerstnummers te zingen in kerken en theaters net zoals in de Amerikaanse traditie. Dit wordt ook werkelijkheid. Vanavond komt ze een voorproefje geven.

Beatrice de Graaf en Twan Huys

Gisteravond heeft de New York Times een reconstructie over de rol van de Russische hackers bij de Amerikaanse verkiezingen gepubliceerd. Hoogleraar Internationale Betrekkingen Beatrice de Graaf en journalist en presentator Twan Huys bespreken de gebeurtenis.

RTL Late night

Olav Mol

Het Formule 1 seizoen was erg succesvol voor onze nationale trots Max Verstappen. Formule 1-verslaggever Mol was overal bij en blikt in zijn nieuwe boek F1, wat een jaar! terug op alle hoogtepunten.

Jasper Rijpma

Hij is niet alleen de beste leraar uit Nederland, maar staat nu ook in de Top 50 beste leraren ter wereld. Docent Rijpma mag deze titel nu dragen.

Jan Jaap van der Wal

De verkiezingen komen eraan en daar wordt volop aandacht aan besteed. Cabaretier Van Der Wal schrijft in zijn maandelijkse column Make Holland great again over verkiezingskandidaten en hun oude leven.

Thomas Hendriks en Harm Taselaar

Nepnieuws en propaganda zijn zijn volgens RTL-nieuws hoofdredacteur van alle tijden. Quest-hoofdredacteur Hendriks vertelt waarom het moeilijk is om nepnieuws van echt nieuws te onderscheiden.

Pauw

Bert Koenders

Minister van Buitenlandse Zaken Koenders heeft namens de Europese Unie een overeenkomst gesloten met Mali over de terugkeer van Malinese vluchtelingen. Het is voor het eerst dat de een Europees land zo’n afspraak maakt met een Afrikaans land.

Wibi Soerjadi

Hij heeft zijn eigen sprookjesboek gecomponeerd en geeft vanavond daar een voorproefje van. Bekende pianist Soerjadi blikt daarnaast terug op bijzondere momenten uit zijn carrière.

Beeld: Guido Pijper/Twelve Photographic Services/KRO