Online verder puzzelen

Heeft u de puzzel uit de tv-gids al gemaakt? Goed nieuws, op de website van KRO Magazine kunt u elke dag online een nieuwe puzzel oplossen. Telkens weer in een andere categorie. Het Kruiswoordraadsel, een Zweeds raadsel en de Sudoku: ze komen allemaal wel een keer voorbij. Puzzel dus dagelijks mee op deze puzzelpagina van KRO Magazine.

Met de online puzzel van KRO Magazine maakt u ook maandelijks kans op een mooie prijs. Onder de puzzel vindt u een formulier waar u uw oplossing en gegevens kunt doorgeven. Doe snel mee en wie weet wint u de maandelijkse prijs!

Prijzen

 

10x Boekenpakket Mediteren en Werken aan wijsheid
Mediteren

In ons drukke bestaan schiet het er te vaak bij in: het creëren van momenten van rust en stilte. Toch heeft ieder mens adempauzes nodig om in balans te komen en te blijven. De basis hiervan ligt in de stilte van je eigen ziel. Dit boek kan daarbij fungeren als praktische gids. Op elke pagina vind je hiervoor inspiratie in woord en beeld.

Werken aan wijsheid

Werken aan wijsheid bevat 52 mooie en wijze uitspraken, één voor elke week. Bij elke uitspraak staat een korte bezinnende tekst, vaak met een tip, een oefening of een opdracht. U kunt het boek van begin tot eind doorlezen en doorwerken, maar u kunt ook focussen op een bepaalde fase.

 

De winnaars van de maand april zijn bekend en krijgen persoonlijk bericht.

Stuur uw oplossing in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online puzzel KRO Magazine

 

De puzzel is niet beschikbaar op mobiele devices. Open de puzzel op uw laptop of pc om deel te nemen.