DigiGids: Lou en Echte Oogappels

KRO Magazine zet in iedere editie de beste online kijktips op een rijtje. We nemen het tv-aanbod van de week door en zoeken daar mooie on-demand-aanvullingen bij. De oogst van week 38:

Klassieke romcom Sigrid ten Napel

Voor de film Ik wist het verfilmde Jamel Aattache een scenario van Rene Molenaar naar het gelijknamige boek van Chantal van Gastel. Daarmee is de reünie van het team achter de romcom Zwaar verliefd! compleet. In Ik wist het laat de eigenzinnige Mia (Sigrid ten Napel) zich leiden door haar gevoel, dat haar vertelt dat ze een eigen bloemenwinkeltje moet openen. Dan staat ze opeens oog in oog met de man van wie ze letterlijk al heel haar leven heeft gedroomd. Maar als er zich vervolgens nóg een man aandient, is Mia in hevige twijfel. Wie moet ze kiezen? Vanaf 17 september op Videoland.

Echte Oogappels

Ook in het vierde seizoen van de populaire serie Oogappels wekelijks een nieuwe lading puberperikelen en ouderdilemma’s. Daarbij komen ook serieuze onderwerpen als prestatiedruk, drugsgebruik en sociale media aan bod. Voor ouders die wat meer de diepte in willen is er de podcast Echte Oogappels. Hierin spreekt presentator en moeder van twee pubers Margreet Reijntjes met experts over de lastige vragen waar ouders mee te maken krijgen. Hoe weet je of je kind depressief is? En mag je je bemoeien met het seksleven van je puber? Luister de podcast Echte Oogappels op www.bnnvara.nl of via de bekende podcastdiensten

Jacht op de ontvoerder

Als tijdens een razende storm een jong meisje wordt ontvoerd, klopt haar radeloze moeder (Jurnee Smollett) aan bij de buurvrouw. De geheimzinnige Lou woont teruggetrokken en op zichzelf, maar blijkt een waardevolle handlanger in de jacht op de kidnapper. Daarbij worden de vrouwen tot het uiterste op de proef gesteld en komen er schokkende geheimen uit hun verleden naar boven. Allison Janney, die een Oscar kreeg voor haar briljante bijrol in I, Tonya, speelt de titelrol in Lou. De rijzende ster Jurnee Smollet speelde onlangs in de serie Lovecraft Country en de Netflix-film Spiderhead. Het spannende Lou staat vanaf 23 september op Netflix.

Dit en meer leest u in KRO Magazine 38. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. Een vraag? Mail naar digigids@kromagazine.nl.