Kijktips

TIP DO NPO 2

Father Brown

Wanneer een lijk wordt gevonden in een wijngaard, moet Father Brown op zoek naar de moordenaar. Aan verdachten geen gebrek.

Lees meer
TIP DO NPO 1

DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht Beatrice de Graaf geeft een nieuw college. Ze belicht wat inlichtingen- en veiligheidsdiensten allemaal kunnen, moeten en mogen doen.

Lees meer
TIP WO RTL 7

Europa League finale

Rechtstreeks verslag van de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United.

Lees meer
TIP WO NPO 3

Broodje gezond

Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. Is chocola nu echt goed voor je of is dat een fabeltje?

Lees meer
TIP DI NPO 3

Echt niet OK

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Hoe dicht mag...

Lees meer
TIP DI NPO 1

Gezond verstand

Meneer Spuij (75) denkt een oplossing te hebben tegen psoriasis. Hij brengt paardenmelk mee. Daarnaast vertelt de 46-jarige Iris over haar zelf geproduceerde wietolie.

Lees meer
TIP MA NPO 1

Verborgen dorpen

Penelope Keith reist naar East Anglia en bezoekt de Norfolk Broads. Daarna neemt ze een kijkje op een dorpsfeest in het dorp Little Snoring.

Lees meer
TIP MA NPO 2

Documentairemaker Coen Verbraak praat met mensen die de Molukse kapingen van nabij meemaakten. Hoe beleefden zij die angstige dagen in mei en juni van 1977? En wat is de invloed...

Lees meer
TIP ZO NPO 1

De re√ľnie

In februari 1981 vond in Nijmegen de grootste volksopstand sinds de Tweede Wereldoorlog plaats. Met tanks en traangas werden de krakers van de Nijmeegse Piersonstraat uit hun kraakpand verjaagd. Samen...

Lees meer